Arvot ja visio

Yrityksellämme on selkeä visio ja vahvat arvot, jotka varmistavat sen, että työntekijämme tuntevat sekä yrityksemme strategian että oman roolinsa sen täyttämisessä. Emme tavoittele nopeaa tai jatkuvaa kasvua. Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas ja pitkäaikaisen asiakassuhteen vaaliminen.

 

Visio

Tavoitteemme on olla alan halutuin ja arvostetuin työnantaja sekä asiakaskunnan keskuudessa todellinen vaihtoehto alan suurille toimijoille.

 

Arvot

 

Luottamus

Pidämme lupauksemme ja pyrimme korjaamaan havaitut epäkohdat. Toimintamme on läpinäkyvää. Olemme luottamuksen arvoisia joka päivä, niin asiakassuhteessa, työntekijöiden ja yrityksen ylimmän johdon kuin myös työntekijöidenkin välillä.

 

Tyytyväisyys

Meille asiakastyytyväisyys ja henkilöstön tyytyväisyys ovat tärkeitä, ja koemme niiden kulkevan käsi kädessä. Kuuntelemme asiakasta sekä henkilöstöämme ja ymmärrämme asiakkaan tarpeet.

 

Ammattimaisuus

Ammattimainen asenne työtä, työtehtäviä, asiakasta sekä henkilöstöämme kohtaan on ehdoton edellytys. Pienenä yrityksenä panostamme rekrytointiin ja perehdytykseen.

© 2020 MINEL SECURITY | SUPERIOR WEBDESIGN SYMBOLI

info(at)minelsecurity.fi