© 2019 MINEL SECURITY | SUPERIOR WEBDESIGN SYMBOLI

info(at)minelsecurity.fi   |   Tervahaudankatu 7, H-rappu, 04200 Kerava

Evästeet ja tietosuojakäytäntö

MINEL Security Oy ei kerää henkilötietoja näiden internetsivujen käyttäjistä, pois lukien MINEL Security Oy:n käyttöön vapaaehtoisesti luovutetut henkilötiedot. Näitä ovat yhteydenottolomakkeeseen täyttämäsi tiedot halutessasi lisätietoa tarjoamistamme palveluista sekä työnhakulomakkeeseen täyttämäsi tiedot liitteineen hakiessasi meille töihin.

Evästeitä käytetään parantamaan ja kehittämään sivujen toimivuutta. Kaikki sivumme ovat suojattuja, eivätkä käyttämämme evästeet altista tietokonettasi tai mobiililaitettasi vaaralle. MINEL Security Oy ei kuitenkaan voi taata täydellistä tietoturvaa. Käyttäjä vastaa omien tietojärjestelmiensä asianmukaisesta tietoturvallisuuden hoitamisesta.

Henkilötietolain (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste

 

Rekisterinpitäjä

MINEL Security Oy

Kurkelankatu 34 K37, 04230 Kerava

Puhelin 040 5709584

Rekisteristä vastaava

MINEL Security Oy vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin 

tietosuoja@minelsecurity.fi

Rekisterin nimi

MINEL Security Oy:n markkinointirekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on MINEL Security Oy:n asiakassuhteiden hoitaminen ja palveluidemme tietojen toimittaminen, työnhakijoiden mahdollisuus työnhakijaprofiilin luomiseen, sivustomme toimivuuden parantaminen. Perusteena on MINEL Security Oy:n oikeutettu etu.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:

Nimi, sähköpostiosoite, osoite, puhelinnumero, yritys ja toimenkuva. Täyttämässäsi työhakemuksessa antamiisi tietoihin voi kuulua edellä mainittujen lisäksi ansioluettelo, jossa on työhistoriaasi ja koulutukseesi liittyviä tietoja.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteröityneeltä itseltään rekisteröidyn suostumuksella.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja voidaan siirtää käytössä olevan kotisivukoneen toimesta EU:n ulkopuolelle EU:n ja Yhdysvaltojen välisen Privacy Shield -kehyssopimuksen mukaisesti. Saatamme jakaa tietosi valittujen liikekumppaneiden ja alihankkijoiden kanssa tarjoamiemme palveluiden mahdollistamiseksi. Näihin voivat kuulua esimerkiksi verkkosivustomme ylläpidosta vastaava yritys sekä turvallisuustekniikan palveluja tarjoava yritys.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina suojatussa tietoverkossa. Säilytysaika riippuu tietojen lajista ja käyttötarkoituksesta. Emme kuitenkaan säilytä tietojasi tarvetta tai sallittua aikarajaa pidempään. Ulkopuolisilla ei ole pääsyä rekisteriin. Rekisterin käyttö edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan käyttöä.

Omien tietojesi tarkastelua tai poistamista varten yhteydenotto sähköpostilla osoitteeseen tietosuoja@minelsecurity.fi