Piirivartiointi

Piirivartija toimii useassa eri toimeksiantokohteessa tehden sopimuksenmukaisia tarkastuskäyntejä ja asiakaskohtaisia palvelutehtäviä siirtyen määräajoin kohteesta toiseen. Piirivartijan tehtäviin voi kuulua esimerkiksi yrityksen tilojen, porttien ja ovien avaus- tai sulkutehtäviä, yksintyöskentelyn turvaamista, sekä hälytysvartiointitehtävät, jolloin piirivartija lähetetään paikalle esimerkiksi murto -tai muihin hälytyksiin liittyvissä tarkastustehtävissä.

 

Vartija tarkastaa sovitut kohteet asiakkaan haluamalla tavalla ja suorittaa niissä sovitut toimenpiteet. Piirivartioinnin tavoitteena on ennaltaehkäistä asiakkaidemme omaisuuteen tai henkilöstöön kohdistuvia uhkia sekä rajoittaa mahdollisesti jo syntyneiden vahinkojen laajuutta. 

 

Raportoimme asiakkaillemme vartiokierrosten toteutumisesta sekä vartijoidemme tekemistä havainnoista ja toimenpiteistä sovitun aikataulun ja raportointimuodon mukaan. Kaikki vartijoidemme suorittamat tapahtumat jäävät myös omaan raportointijärjestelmäämme, josta ne ovat jälkikäteen tarkasteltavissa. Meiltä on saatavilla myös tarkat kuukausi -ja vuosiraportit, joissa kaikki tapahtumat näkyvät selkeästi tilastoituna. 

Tavoitteena on ehkäistä omaisuuteen tai henkilöstöön kohdistuvia uhkia ja rajoittaa jo syntyneiden vahinkojen laajuutta.

© 2020 MINEL SECURITY | SUPERIOR WEBDESIGN SYMBOLI

info(at)minelsecurity.fi